Sales Matching

image1

Sales Matching

Sales Professionals zijn altijd in beweging en groeien naar zwaardere of andere posities. Wij begeleiden hen persoonlijk met een speciaal programma en gaan voor hen op zoek naar de juiste, nieuwe werkgever.

Zoekopdracht, maar dan omgekeerd

Wij doen het geheel anders. Wij zoeken geen perfecte kandidaat bij een vacature maar het perfecte bedrijf voor onze kandidaat. Wij gaan verder dan het matchen op basis van skills, we matchen ook op persoonlijkheid en drijfveren.  Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen en ga je iedere dag  met plezier naar je werk.  

Exclusief voor hoger opgeleide Sales Professionals

Onze opdrachtgevers (cliënten) zijn hoger opgeleid en hebben vaak een Internationale registertitel in Sales zoals SCPS en CSE of vergelijkbaar niveau. 

Persoonlijkheid en drijfveren centraal

Ieder individu heeft een unieke persoonlijkheid en drijfveren. Deze unieke eigenschappen tellen mee in onze persoonlijke aanpak en coaching. Of je nu pionier bent, hunter of farmer, voor elke persoonlijkheid zoeken wij naar de perfecte match.

Diepteonderzoek

Wij onderzoeken de motivatie voor verandering van baan of positie. Soms lijkt het gras groener bij de buren, maar is dat echt zo? Wij nemen de tijd voor zelfonderzoek en vervolgen het proces als alles helder en duidelijk is.

Profilering van cliënten

Wij verzorgen een sluitend professioneel profiel voor onze cliënt waarin zij/hij zich volledig herkent. Deze profielen worden niet gedeeld met derden zonder schriftelijke toestemming van onze cliënten.

Overleg via Videobellen

Wij onderhouden in deze tijd van sociale afstand vooralsnog contact via videobellen of telefonisch zodat wij voldoen aan de gestelde richtlijnen van het RIVM.