Virtual Mastermind Circles, teams die resultaat boeken

image8

Sneller bereiken van resultaat via Videomeetings

Een Mastermind Circle is een team van meerdere personen die via een vastomlijnde methodiek zakelijke vraagstukken uitwerkt tot concrete resultaten onder leiding van een Business Coach.

image9

Voor wie is een Mastermind Circle geschikt?

Er zijn 3 Mastermind Circles, Start-Ups voor beginnende of recent gestarte ondernemers, Groei voor ondernemers die ideeën uit willen werken naar nieuwe producten en diensten, Sales voor Account - en Sales Managers 

die zakelijke doelen uitwerken.


Er zijn speciale Virtuele Mastermind Circles voor Ondernemers die in deze tijd dringend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om zakelijk het hoofd boven water te houden. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

image10

Wat zijn de voordelen van deelname?

Je verneemt andermans visie en mening op jouw uitdaging, iets wat je vanuit jezelf vaak niet ziet. Daarbij werk je samen met ondernemende gelijkgestemden uit diverse ondernemingen en leer je van elkaar. 


Je wordt door elkaar geïnspireerd, je bouwt waardevolle relaties, kennis en ervaring op en bereikt veel sneller resultaat.

Startdata en aanmelding

image11

Vorm, frequentie en tijdsduur

De Virtual Mastermind Circles (Start-ups, Groei en Sales) beginnen om 19.30 uur tot 22.00 uur en vinden op dinsdag- of donderdagavond plaats met een cyclus van 4-6 video meetings die wekelijks of om de week plaatsvinden.


De speciale Virtual Mastermind Circles voor Ondernemers vinden  op diverse tijdstippen plaats afhankelijk van het aantal aanmeldingen en beschikbare tijd.

image12

Prijzen en toelichting

De prijs voor deelname aan een Virtual Mastermind Circle bedraagt ongeacht type  € 95,- excl. BTW per video meeting per deelnemer.


Betaling dient vooraf plaats te vinden bij de definitieve boeking.  

De definitieve startdata worden bekendgemaakt na verwerking van het aantal aanmeldingen.

image13

Aanmelding voor deelname

U kunt via onderstaande button meer informatie aanvragen of aanmelden voor deelname.  Wij nemen contact met u op omtrent de planning en bevestiging van deelname.